Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Afromans kernerugbrød

Afromans kernerugbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Kim Bach Hansen

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.Græskarkærner
150 g.Hørfrø
100 g.Sesamfrø
100 g.Sølsikkekerner
100 g.Valnødder
1 dl.Peanut Olie Eller Raspolie
4 Æg
1 tsk.Salt
 
Opskrift:
Hak valnødderne groft, og hæld dem i en skål, sammen med de øvrige frø og kerner. Rør olie og salt i, og vend så æggene i et ad gangen til hele "dejen er fugtig...

Hæld dejen i en forsmurt rugbrødsform, og bag rugbrødet i en forvarmet ovn på 160 Grader i ca. 60 minutter.

Vend der efter brødet ud på risten, og lad det hvile 30 minutter. Velbekomme...


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 6115 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Julie  -  2014-06-05 09:25:10
Hvordan kan man kalde noget rugbrød nå der ikke er skyggen af rug i?? Havde det været et mere offetligt medie kunne man have sat Forbrugerombudsmanden på sagen :D