Afromans kernerugbrød

Afromans kernerugbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Kim Bach Hansen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
150 g.Græskarkærner
150 g.Hørfrø
100 g.Sesamfrø
100 g.Sølsikkekerner
100 g.Valnødder
1 dl.Peanut Olie Eller Raspolie
4 Æg
1 tsk.Salt
 
Opskrift:
Hak valnødderne groft, og hæld dem i en skål, sammen med de øvrige frø og kerner. Rør olie og salt i, og vend så æggene i et ad gangen til hele "dejen er fugtig.

Hæld dejen i en forsmurt rugbrødsform, og bag rugbrødet i en forvarmet ovn på 160 Grader i ca. 60 minutter.

Vend der efter brødet ud på risten, og lad det hvile 30 minutter. Velbekomme.


karakterer:
Opskriften er vist 6775 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Julie  -  2014-06-05 09:25:10
Hvordan kan man kalde noget rugbrød nå der ikke er skyggen af rug i?? Havde det været et mere offetligt medie kunne man have sat Forbrugerombudsmanden på sagen :D