Chili/kartoffel suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Løg, porrer og hvidløg hakkes groft.
Chilien skæres i små stykker. Kartoflerne skrælles og skæres i store tern. Løg, porrer, hvidløg og chili svitses i lidt olie. Kartofler og bouillon tilsættes. Suppen småkoges under låg i 20 minutter. Smag til med salt. Blend den cremet med en stavblender. Evt tilbehør: Pisk fløden og tilsæt purløg. |
|
Opskriften er vist 10785 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne