Gubbröra

Gubbröra, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

PålægRet : Pålæg - Sandwichsalat / Pålægssalat

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Gubbröra, billede 4 Gubbröra, billede 1 Gubbröra, billede 2 Gubbröra, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl.cremefraiche 38%
0.5 dl.mayonnaise
 
2 spsk.Kalles kaviar
2 spsk.stenbiderrogn
2 spsk.ørredrogn
100 g.ansjosfileter, de søde krydrede
2 spsk.purløg, frisk
2 spsk.dild, frisk
 
2 hårdkogte æg
200 g.kogte kolde kartofler
 
Opskrift:
Cremefraiche og mayonnaise blandes.

Heri blandes, Kalles kaviar, stenbiderrogn, og ørredrogn, samt finthakket ansjosfileter, purløg og dild. Gem et par ansjosfileter og lidt dild til pynt.

Rødløg hakkes, kartofler og æg skæres i tern, vi skære i små tern, men hvis man ønsker mere struktur kan de skæres i stører tern. Det hele blandes godt sammen.

Serveres på brød, eller i skål med brød til. Pynt evt. med ansjosfileter og dild.

Tips:

Kalles kaviar er den på tube





karakterer:
Opskriften er vist 504 gange,
og udskrevet 1 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu