Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græske kødboller på kartoffelbund

Græske kødboller på kartoffelbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.okse- eller lammekød
1/2 dl.rasp
1 finhakket løg
1 fedpresset hvidløg
2 æg
1 tsk.salt
1 tsk.peber
2 spsk.hakket persille
 
1 kg.kartofler
1 spsk.olie
1 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
1 tsk.salt
 
 


Opskrift:

Vask kartoflerne grundigt og del dem på langs. Skær ca. 4 kartoffelbåde af hver halve kartoffel.

Læg kartoflerne i et stort ildfast fad. Bland olie og citronsaft og pensl de øverste kartoffelbåde. Drys salt hen over kartoflerne.

Rør alle ingredienserne til farsen sammen i en skål.

Form runde boller af farsen. Ca. 1 tsk. fars til hver bolle. Fordel kødbollerne over kartoflerne.

Sæt fadet med kartofler og kødboller i ovnen ved 200 grader i 1 time. Efter en halv time vendes kødbollerne, så de bliver sprøde på begge sider.

Efter en time i ovnen stikkes der forsigtigt i kartoflerne for at mærke, om de er gennembagt.

Serveres med græsk salat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15483 gange,
og udskrevet 647 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-10-02 19:43:57
En rigtig lækker ret jeg har ikke smagt nogt lignende siden jeg har været i Tyrkiet