Boller med bagepulver og f.eks. stevia

Boller med bagepulver og f.eks. stevia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : zoomorph

Indsendt :



Ingredienser:
350 g.hvedemel
1 tsk.salt
2 tsk.bagepulver
1 æg
50 g.sukker
2 dl.mælk
75 g.margarine
 
Opskrift:
Skær margarinen i små stykker og smelt den til den er flydende (evt. i microbølgeovn i 60 sek).
Bland alle de tøre ingredienser godt sammen i en skål.
Kom herefter æget i en skål og pisk det godt, så det er en ensartet væske, bland herefter margarine og mælk sammen med den og pisk det godt sammen.
hæld herefter væsken sammen med den tøre blanding og ælt det godt sammen.

Når dejen er godt æltet, rulles den til en pølse og deles i to. rul herefter de to pølser til længere pølser og skær 6 stykker ud af hver. kom bagepapir på en brædepande og læg bollerne herpå. bollerne pensles evt. med mælk for at give en gylden overflade.

15 - 20 min i ovn ved 200 grader.

HUSK: hvis du bruger stevia, at det er 200 - 400 gange mere sødt end sukker, så vær meget varsom. hellere for lidt end for meget.

Tips:

alternativ: 75 g. olie i stedet for margarine, Stevia en meget lille knivspids i stedet for sukker


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (23 stemmer)

Opskriften er vist 72571 gange,
og udskrevet 657 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2020-11-26 18:35:49
Mel målet passer på ingen måde. Mine boller blev desværre uspiselige.

Elsebeth  -  2016-12-29 12:51:52
A38 kan også bruges

Pia  -  2015-02-07 10:42:49
Mel 400 gr og så er dejen god.

Mira  -  2013-03-26 08:16:03
gode, dejen var måske lidt klistret, men jeg kom bare noget mere mel i, og så var det super. Smager godt