Pastaret med kylling

Pastaret med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Katrine Højbjerg

Indsendt :     

Ingredienser:
100 g.Pasta skruer
3 spsk.Hvedemel
25 g.Smør
2 dl.Mælk
1 Kyllingebryst
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg kyllingebrystet på en pande med en smugle smør.
Kog pastaen i en gryde så det vandet lige dækker pastaen.
Smelt smørret i en gryde, når det er smeltet kommer man melet i og røre rundt til det er en lille smør/mel bolle.
Nu kommer man mælken i lidt af gangen så det ikke klumper.
Når kyllingen er færdig, skæres det ud i tern og kommes i sovsen, sammen med pastaen.
Tilsmages tilsidst med salt og peber.

Tips:

Det kan forekomme at der skal bruges mere mælk i sovsen, efter hvor store mel-skefuldene er. Salt og peber kan variere meget.





karakterer:
Opskriften er vist 4868 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu