Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldig og nem lasagne

Fyldig og nem lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Far i køkkenet

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
 Lasagne plader
2 løg
1 glashakkede champingon
1 glasTaco sauce medium
1 dl.Pizza sauce
 Morney sauce
 Cremefine et stort skvæt
 Baconknas
 Spinat blade
 Rasp
 Revet ost
 Spidskommen
 Cajunmix (Føtex)
 hvidløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Sæt alle ingridienser frem og sørg for at have et godt glas vin til at nyde i forbindelse med tilberedelsen.
Hak løgene. Det behøver ike at være særligt fint.

Opvarm stegemagaring og bland lidt olie i, så temperaturen kan blive ret høj.
Svits løj og champingions.
Unde svitsning tilsættes cajunmix. Et par teskefulde.
Bøfkødet tilsættes og svitses med.
Der tilsættes en teskefuld spidskommen og salt/peber.
Taco og pizza sauce tilsættes.
Spinatblade, bacon og til sidst cremefine tilsættes.
Denne del tager cirka ti minutter og er demed færdig.

Et passsende fad smøres og blandningen hældes over i, herefter lasagneplader og mornay sauce, samt spidskommen over hvert lag. Dette gentages, som der nu er blandning til.
Afslutningsvis lægges lasagne plader overst. De dækkes med mornay sauce med spidskommen. Herefte dækkes det af rasp og afslutningsvis dækkes det hele af reven ost.

Ovnen er forvarmet til 185 grader. Herefter får retten 35 minutter, men slutter af med fem minutter under grill, så osten bliver crispy.
Resultateet er en fyldig lasagne, der uden at være for stærk give en afbalancert skarphed bagerst i munden. Selv kræsne teenagere bliver henrykte.
Velbekomme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5161 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu