Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte svesker

Fyldte svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Mørk overtrækschokolade
 Svesker
 Marcipan
 Mandler
 
Opskrift:
Chokoladen smeltes over vandbad så den er klar til senere.

Skold og smut mandlerne - ca halvt så mange som der er svesker. Skær mandlen på langs på den flade side, så den begynder at ligne en blommesten.

Pak hver mandel ind i et tyndt lag marcipan, så den får form som en blommesten.

Skær en revne i svedsken og stik den indpakkede mandel ind i svesken. Klem revnen til med fingrene bagefter.

De fyldte svesker overtrækkes med chokolade og sættes til afkøling.



Tips:

Julekonfekt med overraskelser!


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2648 gange,
og udskrevet 47 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu