Fyldte svesker

Fyldte svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Mørk overtrækschokolade
 Svesker
 Marcipan
 Mandler
 
Opskrift:
Chokoladen smeltes over vandbad så den er klar til senere.

Skold og smut mandlerne - ca halvt så mange som der er svesker. Skær mandlen på langs på den flade side, så den begynder at ligne en blommesten.

Pak hver mandel ind i et tyndt lag marcipan, så den får form som en blommesten.

Skær en revne i svedsken og stik den indpakkede mandel ind i svesken. Klem revnen til med fingrene bagefter.

De fyldte svesker overtrækkes med chokolade og sættes til afkøling.



Tips:

Julekonfekt med overraskelser!





karakterer:
Opskriften er vist 3400 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu