Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel-majssuppe

Kartoffel-majssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
1 spsk.olie
100 g.bacon i 1/2 tern
300 g.kartofler, skrællet og skåret i 1/2 cm tern
400 g.majs
1 literhønsebouillon
1/2 literpiskefløde
1 spsk.friskhakket koriander
 


Opskrift:

Olien opvarmes i en stor, tykbundet gryde. Baconternene steges ved lav varme i 6-9 min. Tilsæt kartofler og majs, og steg videre i 3-5 min., til kartoflerne har taget lidt farve.

Tilsæt hønsebouillon eller vand. Væden bringes i kog og simrer ved svag varme i ca. 25 min., til kartoflerne er møre. Tilsæt fløden og kog videre i 5 min. Smag til sidst til med salt og peber og dekorer den færdige suppe med frisk koriander.

Tips:

En rød peberfrugt snittet i små tern kan tilsættes suppen sammen med majs og kartofler. Det vil give suppen et lidt mere festligt udseende. Pres evt. et fed hvidløg ned i suppen for ekstra smag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12269 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu