Kartoffel-majssuppe

Kartoffel-majssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 spsk.olie
100 g.bacon i tern
300 g.kartofler, skrællet og skåret i 1 cm. tern
400 g.majs
1 literhønsebouillon
5 dl.piskefløde
1 spsk.friskhakket koriander
 
Opskrift:
Olien opvarmes i en stor, tykbundet gryde. Baconternene steges ved lav varme i 6-9 min. Tilsæt kartofler og majs, og steg videre i 3-5 min., til kartoflerne har taget lidt farve.

Tilsæt hønsebouillon eller vand. Væden bringes i kog og simrer ved svag varme i ca. 25 min., til kartoflerne er møre. Tilsæt fløden og kog videre i 5 min. Smag til sidst til med salt og peber og dekorer den færdige suppe med frisk koriander.

Tips:

En rød peberfrugt snittet i små tern kan tilsættes suppen sammen med majs og kartofler. Det vil give suppen et lidt mere festligt udseende. Pres evt. et fed hvidløg ned i suppen for ekstra smag.


karakterer:
Opskriften er vist 13496 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu