Espressokage

Espressokage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
3 spsk.espresso pulver
3 spsk.kogende vand
2.5 dl.kaffefløde
2 æg
200 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
100 g.smeltet smør
1 tsk.vaniljesukker
100 g.mørke overtræksknapper
 
Opskrift:
Bland espresso pulver og kogende vand sammen og hæld det i en skål.
Tilsæt kaffefløde, æg, smeltet smør, bagepulver, mel, sukker og vaniljesukker og rør godt rundt.
Tilsæt chokoladeknapper og vend dem forsigtigt i dejen.

Smør en lille form og hæld dejen i.
Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 45 minutter.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2549 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-09-02 16:29:06
der mangler da sukker i denne opskrift, jeg har kommet 200 g i - og dejen smager himmelsk

Per  -  2012-09-03 20:59:59
overtræksknapper, det må næsten være dem af mørk chokolade?