Espressokage

Espressokage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red:

Espressokage, billede 4 Espressokage, billede 1 Espressokage, billede 2 Espressokage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk.espresso pulver
3 spsk.kogende vand
 
2.5 dl.kaffefløde
2 æg
100 g.smeltet smør
2 tsk.bagepulver
250 g.hvedemel
250 g.sukker
1 tsk.vaniljesukker
 
100 g.mørke overtræksknapper
 
Opskrift:
Bland espresso pulver og kogende vand sammen i en skål.

Tilsæt kaffefløde, æg, smeltet smør, bagepulver, mel, sukker og vaniljesukker og rør godt rundt.

Tilsæt chokoladeknapper og vend dem forsigtigt i dejen.

Smør en lille form og hæld dejen i.
Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 45 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 3277 gange,
og udskrevet 64 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu