Gulerodskage med kokos bund

Gulerodskage med kokos bund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise Hansen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.Sukker
3 dl.Rapsolie eller anden smagsneutral olie
4 æg
300 g.Hvedemel
1 spsk.Stødt kanel
1 tsk.salt
2 tsk.Natron
350 g.Fintrevne gulerødder
50 g.Hakkede valnødder
 Kokosmel
 
Opskrift:
Sukker og olie piskes meget grundigt med enten elpisker eller i røremaskine til sukkeret så småt er opløst.
Æggene tilsættes 1 ad gangen, og der piskes igen grundigt til det er en luftig og ensartet masse.
Mel, kanel, salt og natron sigtes i røreskålen og blandes i ved lav hastighed. Gulerødder og nødder vendes i til sidst.

Dejen hældes i en smurt bradepande eller en mindre form i passende størrelse - den hæver noget i højden, men dog mest midt på. Så drysses kokosmelet i bunden af formen så det dækker bunden. Bages ved 175 grader midt i ovnen i ca. 60-70 minutter - prøv med en strikkepind om der hænger dej ved - hvis ikke så er den færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 5238 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-08 14:16:38
Det er nok en af de bedste gulerodskager jeg har smagt!