Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Potage Parmentier

Potage Parmentier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
2 mellemstorebagekartofler
2 småporrer, kun den hvide del
60 g.smør
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles, skæres først i kvarter på langs, dernæst i tynde skiver. Lad dem trække i koldt vand, til de skal bruges. Rens porrerne, skær roden og den grønne del bort. Den hvide del skæres midt over på langs og snittes derefter i ganske tynde strimler.

Smørret smeltes i en stor gryde, og porrerne sauteres langsomt over svag varme i ca. 8 min., eller til de er helt bløde. Tilsæt kartoffelskiverne sammen med 1 1/4 l vand. Gryden bringes i kog og simrer i 30 min. eller til kartoflerne er møre. Skum overfladen for urenheder. Den færdige suppe smages til med salt og friskkværnet peber.

Tips:

Suppen kan serveres, som den er, eller hvis man ønsker en mere cremet konsistens, blendes og evt. sies, inden den hældes tilbage i gryden og langsomt genopvarmes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10335 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu