Bagt spinat

Bagt spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Ole j

Indsendt :     

Ingredienser:
1 posefrossen helbladet spinat
3 æg
1 spsk.parmesan
 Revet ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. Sauter spinaten til den er optøet og så meget som muligt af væden fra spinaten er væk. Tag gryden af varmen og lad spinaten køle lidt af i en sigte, for at få det sidste væske væk.

Pisk de 3 æg sammen med en gaffel og kom parmesanen i æggene. Smør et ildfast fad med lidt smør og kom spinaten heri. Kom æggeblandingen over og rør det sammen med en gaffel. Drys lidt revet ost.

Bag spinaten i oven til æggemassen er stivnet. Dette er virkeligt godt tilbehør til f.eks. et stegt kyllingebryst, kold skinke o. lign.

Tips:

Hvis man istedet bager det i portionsskåle, kan man sagtens servere dette som en forret med lidt godt brød til, fks hvidløgsbrød





karakterer:
Opskriften er vist 17002 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-04-15 22:07:53
Jeg gav den nogle tern feta samt peanuts....det er mums! 🍴😺

  -   2012-08-27 16:05:15
Prøv eventuelt at nøjes med 2 æg,, og brug istedet for det sidste æg en smule milda fløde