Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fuldkorns Porre-skinke tærte

Fuldkorns Porre-skinke tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sine

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.grahamsmel
100 g.hvedemel
75 g.margarine
1/4 tsk.fint salt
1 æggeblomme
3-4 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
2 porre
150 g.skinke i strimler
3 æg
250 g.feta(a la puck)i tern
2.5 dl.mælk
 salt
 peber
 krydderi efter humør
 evt. revet ost
 
Opskrift:
Bland grahamsmel og hvedemel sammen med salt.
Skær margarinen i små terne og mos dem i mel blandingen, med hænderne.
kom æggeblomme og 3 spsk vand i og ælt godt. Hvis den føles tør kom 1 spsk vand i.
Rul dejen ud så den passer i en tærte form. Læg dejen i den smurte form.

Tænd ovnen. Sæt vand over at koge.
Skær porrerne i skiver og og kom dem i det kogene vand i 2 min
Pist æg, mælk, salt, peber og andet krydderi. Tilsæt feta, skinke og porre og bland godt.
Hæld det hele op i formen med dejen. Kom evt. revet ost oven på.
Bag i ovnen i ca. en time på 150 grader


Tips:

Hvis man har lidt pasta til overs fra dagen før kan man godt blande det i og bage med. Servere evt. en grøn salat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14334 gange,
og udskrevet 198 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu