A – 38, ymer eller andet surmælksprodukt5 dl. A – 38, ymer eller andet surmælksprodukt
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
Opskrift:
Læg husblassen i blød i ca. 5 min i koldt vand .
Fyld:
løg, tomater, salt og peber i foodprocessor og findel det til mos
Skær peberfrugten i store stykker
Knus vandet fra husblassen, smelt den ( evt. i mikrobølgeovn 450 W i ca. 20 sekunder ) og afkøl den med et par skefulde A – 38 / ymer.
Fyld peberfrugt, husblas og resten af A – 38 / ymer i foodprocessoren og hak / bland, til peberfrugten er groft hakket.
Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i moussen
Hæld moussen i en form ( ca. 1 liter ) og lad den stivne på køl i 1 – 2 timer.
Kan eks. laves dagen før
Serveres som forret – portionsanrettet på stor tallerken. På en bund af krølsalat / frisesalat lægges et par skefulde pebermousse, 1 – 2 skiver røget hellefisk, 1 – 2 spsk stenbiderrogn, 3 – 4 store rejer, citronbåd, dild og sherrytomat
Groft brød serveres til
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7551 gange, og udskrevet 60 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider