Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Peberfrugtmousse

Peberfrugtmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 husblasblade
1 skalotteløg
150 g.tomater
½ tsk.salt
 Peber
1 rød peberfrugt
5 dl.A – 38, ymer eller andet surmælksprodukt
1 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Læg husblassen i blød i ca. 5 min i koldt vand .

Fyld:
løg, tomater, salt og peber i foodprocessor og findel det til mos Skær peberfrugten i store stykker Knus vandet fra husblassen, smelt den ( evt. i mikrobølgeovn 450 W i ca. 20 sekunder ) og afkøl den med et par skefulde A – 38 / ymer. Fyld peberfrugt, husblas og resten af A – 38 / ymer i foodprocessoren og hak / bland, til peberfrugten er groft hakket.

Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i moussen

Hæld moussen i en form ( ca. 1 liter ) og lad den stivne på køl i 1 – 2 timer. Kan eks. laves dagen før

Serveres som forret – portionsanrettet på stor tallerken. På en bund af krølsalat / frisesalat lægges et par skefulde pebermousse, 1 – 2 skiver røget hellefisk, 1 – 2 spsk stenbiderrogn, 3 – 4 store rejer, citronbåd, dild og sherrytomat

Groft brød serveres til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6477 gange,
og udskrevet 30 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu