Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indianer hache

Indianer hache, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Louise Veie

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.hakket oksekød
1-2 porer(efter størrelse)
6-10 gulerødder(efter størrelse)
1.5 l.vand
3-4 spsk.karry
 salt
 peber
 mel(til jævning)
 (Olie/magarine til stegning)
 Spaghetti som tilbehør
 
Opskrift:
Porerne renses og skæres i skiver. Gulerødder skrælles, og rives på den grove side af et rivejern.

Oksekødet svitses i en gryde, til at kødet har fået farve. Gulerødder samt porer hældes i gryden og svitses let. Derefter tilsættes karry, salt og peber og grydens indhold bliver rørt godt rundt et par minutter. En smule mel tilsættes og røres godt sammen med resten af indholdet, inden vandet hældes i. grydens sammenrørte indhold skal nu stå og simre på det lave blus, i ca. ½ time.(eventuelt mens spaghetti laves) Hvis ønskes kan vand eller jævning tilsættet, efter den ønskede konsistens.

Tips:

Antal mængde gulerødder og porer kan variere efter smag og fylde. ligeledes kan mængde karry variere efter smag.Da jeg selv er glad for karry, er der forholdvis meget i. (De præcise ingridienser som er skrevet i opskriften kan variere meget, opskriften bliver normalt lavet på slum.)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10440 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu