Katoffel-suppe

Katoffel-suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Madelskeren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Suppe:
1 løg i tern
0.5 kopalle former for mel
3 ds.kyllingebouillon
5 kartofler kogte skrællede og i tern
1 kopfløde
1 kopmælk
1 koprevet Cheddarost
1 kopcremefraiche
 Salt
 peber
 
 Topping:
 Skiver bacon stegt og smuldret
 Purløg
 Cremefraiche
 Strimlet Cheddarost
 
Opskrift:
Start med at stege baconen og læg den til side.
Steg løgene i fedtet fra baconen på medium-lav varme. Når løgene er møre og gyldenbrune tilsættes mel og der røres. Gradvist tilføjes kyllingebouillon, kog under konstant omrøring indtil det er boblende. Læg de hakkede kartofler i, fløde og mælk.
Hvis du kan lide en lidt blødere suppe du kan bruge en blender til at blænde det.
Fortsæt med at koge på medium-lav varme i 10 minutter og rør ost og creme fraiche i. Pynt med bacon, purløg, ekstra ost og creme fraiche, hvis du ønsker.





karakterer:
Opskriften er vist 6388 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-08-20 10:01:00
det lyder lækkert

  -   2012-10-22 17:49:55
supper god