Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tærte Imperial

Tærte Imperial, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Mørdejsbund:
125 g.hvedemel
1/8 tsk.bagepulver
85 g.smør el. margarine
2 spsk.sukker
1 æggeblomme
 
 Kransekagedej:
150 g.marcipan
50 g.sukker
1 æggehvide
 
 Fyld:
1 dl.kagecreme
2 - 3 spsk.flødeskum
8 - 10 kogte ferskner el. abrikoser
 
 Gele:
 dl.fersken- eller abrikoslage
3 bladehusblas
1 - 2 spsk.sherry
 


Opskrift:

Mørdej:
Mel og bagepulver sigtes sammen. Koldt smør hakkes i. Sukker og æggeblomme røres til æggesnaps, hvormed dejen samles. Den rulles ud på en smørsmurt lagkageform. Marcipanen røres blød med sukker og æggehvide. Dejen sprøjtes ud som kant på mørdejen. Denne prikkes. Tærten bages i en forvarmet ovn 15 minutter ved 200°. Den afkøles på rist. Kagecreme, blandet med flødeskum og frugt, lægges på. Saften stivnes med udblødt, smeltet husblas og smages til med sherry. Geleen lægges på med en ske, når den er halvstiv.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9506 gange,
og udskrevet 187 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
den er god