Lækker omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
Fotograf: Louise |
|
Skær baconen over i tern.
Steg baconen i lidt olie indtil den er lidt gylden og sprød. Slå æggene ud i en skål. Tilføj mælken, salt, peber og persillen. Rør godt rundt. Når det er godt blandet så tag baconen i og bland godt igen. Hæld blandingen på panden og sørg for at blandingen bliver på den ene halvdel af panden. Når den næsten færdige omelet har ligget på den ene side og stegt lidt i ca. 3 minutter, så vender du den forsigtigt om på den anden side. Det er nemmest hvis du bruger to paletknive til at vende den. Gør på samme måde på den anden side. Når den er færdig så bøj den hen over midten. Så er den klar til servering. Tips: HUSK!! At tænde emhætten ellers starter brandalarmen. TIP!! Pynt gerne med tomatskiver |
|
Opskriften er vist 25531 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Sabina - 2013-04-04 09:39:48 Det ser jo lækkert og enkelt ud, lige noget for mig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne