Italiensk Landbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt af : Casper76 Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser i en skål (jeg bruger et piskeris med dejkroge) til dejen er smidig (10 min).
Lad den hæve 1 time i skålen overdækket. Slå dejen sammen, og fold den ind over sig selv nogle gange. Varm ovnen op til 40-45 grader C. og lad dejen hæve i ovnen 1 time. Tænd ovnen på 225 grader C. og bag brødet i ca. 12-20 min efter smag og behag (farve). Lad brødet køle af på en rist i 15 min. Tips: Grahamsmelet kan erstattes af Fuldkornshvedemel eller Rugsigtemel. |
|
Opskriften er vist 10467 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-12-05 13:00:00 1 spsk. olie er 14 gram, så lige knap 2 spsk. olie skal du bruge til 24 g. Jan Jakobsen - 2021-11-29 12:00:58 Opskriften kunne jeg godt tænke mig at prøve, men hvor meget er 24 gram olivenolie i DL? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne