Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Italiensk Landbrød

Italiensk Landbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Casper76

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.Hvedemel
100 g.Durummel
50 g.Grahamsmel
2 dl.vand (40' varmt)
24 g.Olivenolie
6 g.fint uraffineret salt
6 g.tørgær
 
Opskrift:
Bland alle ingredienser i en skål (jeg bruger et piskeris med dejkroge) til dejen er smidig (10 min).
Lad den hæve 1 time i skålen overdækket.

Slå dejen sammen, og fold den ind over sig selv nogle gange.
Varm ovnen op til 40-45', og lad dejen hæve i ovnen 1 time.

Tænd ovnen på 225' og bag brødet i ca 12-20 min efter smag og behag (farve).
Lad brødet køle af på en rist i 15 min.
Server.



Tips:

Grahamsmelet kan erstattes af Fuldkornshvedemel eller Rugsigtemel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8240 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu