Pumpkin Pie
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Højtid: Halloween Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel og sukker i en skål. Smuldr fedtstoffet i og tilsæt æg samt evt. lidt vand. Arbejd dejen sammen til en fast masse. Lad den stå koldt et øjeblik.
Rul dejen ud og beklæd et tærtefad ca 24 cm. i diameter med den. Forbag derefter piebunden ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille i ca 10-15 minutter. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt til græskarpureen. Pisk godt og tilsæt mel, mælk, salt og krydderier. Tilsæt sirup og æg. Hæld det over dejen. Bages ved 230 grader C. alm. ovn i 10 minutter Skru ned til 165 og bag i yderligere 30 minutter. Serveres afkølet evt. med flødeskum til. Tips: Se hvordan du laver græskarmos her https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/16458/graeskarmos-graeskarpure-til-halloween |
Pumpkin Pie eller græskartærte på dansk er en traditionel amerikansk dessert som typisk serveres til Halloween og Thanksgiving
|
Opskriften er vist 96025 gange,
og udskrevet 1820 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2018-10-04 09:10:16 Køb et lille hokkeido græskar. De behøver ikke skrælles. Bare skrubbes. Del den i 2 og tag kerner ud med en ske. Kernerne kan bages i ovnen. Google hvordan og hvor mange grader. Hokkeidosuppe er bare mums. Nu vil jeg prøve denne tærte men med mindre sukker! Diabetesvenligere. Emil - 2016-01-09 11:33:05 Den er helt vildt god ziggy - 2011-01-26 08:17:20 Det er den bedsste måde at bruge resten af det græskar der laves lygter af, hvis "kødet" bare kommes i en blænder så er der den fineste puré. ;) Mia - 2009-11-26 20:05:19 Må jeg spørge hvor i verden man kan købe græskarpuré? :) caitlin - 2008-12-13 15:16:32 højtiden er thankgiving jeg kommer fra U.S.A asger - 0000-00-00 00:00:00 mmm den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne