Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pumpkin Pie

Pumpkin Pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Højtid: Halloween

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :


Pumpkin Pie, billede 4 Pumpkin Pie, billede 1 Pumpkin Pie, billede 2 Pumpkin Pie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
150 g.hvedemel
100 g.smør
2 spsk.sukker
1 æggeblomme
 
 Fyld:
1 æg
2 spsk.hvedemel
135 g.sukker
500 g.græskarpuré
2 dl.mælk
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.ingefær
0.25 tsk.muskat
2 spsk.lys sirup
 


Opskrift:

Bland mel og sukker i en skål. Smuldr fedtstoffet i og tilsæt æg samt evt. lidt vand. Arbejd dejen sammen til en fast masse. Lad den stå kodt et øjeblik.

Rul dejen ud og beklæd et tærtefad ca 24 cm. i diameter med den. Forbag derefter piebunden ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille i ca 10-15 minutter.

Tilsæt sukkeret lidt efter lidt til græskarpuré'en. Pisk godt og tilsæt mel, salt og krydderier. Tilsæt sirup og æg. Hæld det over dejen.

Bages ved 230 grader C. alm. ovn i 10 minutter Skru ned til 165 og bag i yderligere 30 minutter.

Serveres afkølet.
Server evt. flødeskum til.

Tips:

Se hvordan du laver græskarmos her https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/16458/graeskarmos-graeskarpure-til-halloween




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (51 stemmer)

Opskriften er vist 74584 gange,
og udskrevet 1631 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karin  -  2018-10-04 09:10:16
Køb et lille hokkeido græskar. De behøver ikke skrælles. Bare skrubbes. Del den i 2 og tag kerner ud med en ske. Kernerne kan bages i ovnen. Google hvordan og hvor mange grader. Hokkeidosuppe er bare mums. Nu vil jeg prøve denne tærte men med mindre sukker! Diabetesvenligere.


Emil  -  2016-01-09 11:33:05
Den er helt vildt god


Per  -  2014-10-21 19:36:20
Vi har en opskrift på mosen her. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=16458


ziggy  -  2011-01-26 08:17:20
Det er den bedsste måde at bruge resten af det græskar der laves lygter af, hvis "kødet" bare kommes i en blænder så er der den fineste puré. ;)


Mia  -  2009-11-26 20:05:19
Må jeg spørge hvor i verden man kan købe græskarpuré? :)


Mette Lintrup  -  2009-10-03 15:04:09
Der står ikke noget om, hvornår man skal tilsætte mælken? Og hvor meget salt skal man bruge, er det bare på gefühl?


caitlin  -  2008-12-13 15:16:32
højtiden er thankgiving jeg kommer fra U.S.A


asger  -  0000-00-00 00:00:00
mmm den er god