Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarber afkog Kage

Rabarber afkog Kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : UKENDT

Indsendt af : Bubber_dk

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Drænet rabarber afkog (det der er tilbage når man har lavet siet grød)
200 g.sukker
2 tsk.vanilje
2 Æg
2 tsk.bagebulver
45 g.revet kokus
200 g.mel
100 g.smør
50 g.flydende magarine
1 dl.mælk
 
Opskrift:
Smid det hele -(bagepulver & æg) i en røremaskine og rør godt igennem til den drænede rabarber afkog er afkølet.
Tilsæt derefter bagepulver & æg og rør godt igennem.
bages i en 190 grader varm ovn i ca.60min.
og overfladen er blever gylden brun.

Tips:

Af ca 1,1Kg rabarber blev der ca 500g drænet afkog. (og en masse grød).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3128 gange,
og udskrevet 64 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Claus  -  2014-01-11 18:26:31
Smid det hele -(bagepulver & æg) Smid det hele pånær bagepulver og æg.

Bubber_dk  -  2012-06-27 18:22:17
Jeg havede nok kommet bagepulvern i en forvarm dej for den blev lidt tung og det tog ekstra tid at få den gylden. Men smagen var virkelig god. Vi havde kagen med i Sagnlandet Lejre og her bragte den virkelig lykke og den mættede godt. :-)