Frugtsalat med græsk yoghurt og müslicrunch
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Den madglade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær frugten i mundrette stykker, og fordel den i 4 glas (kan gøres aftenen før).
Rør yoghurten med vaniljesukker, og stil den på køl, til den skal over frugten. Kog honning og havregryn sammen i en gryde, tilsæt olie og mandler, og lad det nå et svagt karamelliseringspunkt. Når det er let ristet, slukkes der for blusset, og kanel og abrikoser vendes i. Hæld massen ud på en bagepapirbeklædt plade, og tør den i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter. Anret frugtsalaten med et par skefulde yoghurt, og top med crunchblandingen. Tips: Er der crunch i overskud, kan du opbevare det i et glas med tætsluttende låg. |
|
Opskriften er vist 5556 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne