Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Klassisk rabarbergrød

Klassisk rabarbergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.rabarber
100 g.rørsukker
1/2 tsk.ren vanille
 
Opskrift:
Rabarber renses og skæres i ½ cm tykke skiver.

Puttes i en gryde med 3/4 del af sukkeret og vanilien og kommes i kog ved jævn varme. Når det koger, skrues der ned på lav varme og grøden simrer i en halv time, til rabarberne er kogt ud. Husk at røre jævnligt, så grøden ikke brænder fast. Smag til og tilsæt evt. resten af sukkeret.

Tips:

Hvis du ikke har ren vanilie, kan du koge en halv vaniliestang med eller udskifte noget af sukkeret med vaniliesukker eller helt udelade det.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarbergrød

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (46 stemmer)

Opskriften er vist 77095 gange,
og udskrevet 573 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-10-21 10:42:00
Den er rigtig go, men der skal også vanille i syntes jeg.

Vivi  -  2016-05-22 11:43:23
Der er rigeligt vand i rabarberne :-)

Bassen  -  2016-02-28 08:46:17
Opskriften virker ufærdig

Britta  -  2015-07-02 21:43:58
Hvordan lave men en rabarbergøre

Kim  -  2015-05-31 20:18:06
Hvor meget vand ?

  -  2015-05-21 16:29:28
Skal der ikke vand i?