Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Super lækre gulerodsboller

Super lækre gulerodsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er frysegnet

Indsendt af : Birgit

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
1.5 dl.yogurt naturel
2.5 dl.lunkent vand
2.5 tsk.salt
2 tsk.sukker
1.5 æg(resten til pensling)
3 spsk.olie
0.5 tsk.bagepulver
50 g.havregryn
250 g.revne gulerødder
700 g.hvedemel
 
Opskrift:
Hæld yogurt og vand i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt, sukker, olie og æg og rør rundt. Tilsæt gulerødder og havregryn. Bland bagepulver med melet og kom det i. Hold evt lidt af melet tilbage, Æltes godt, gerne på maskine, i mindst 5 min.
Hæver i 1 1/2 time.

Dejen slås ned og formes til boller. Jeg plejer at veje dejstykkerne, inden jeg former dem. Mine vejer mellem 80 og 90 gram. Efterhæver på pladen, under et rent viskestykke i ca 1 time.

Pensles med resten af ægget og sættes ind i en forvarmet ovn på 210 grader (varmluft) i ca 15 min.
Velbekomme


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 7709 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Diana  -  2016-04-27 14:58:29
Super lækre, Jeg erstattede halvdelen af de gulerødderne med jordskokker og puttede ca. 250gram groft rugmel i. NAM NAM :P

Birgit  -  2013-02-21 19:03:47
Jeg kan se, jeg mangler en ingrediens i opskriften. Der mangler at komme 1,5 dk solsikkekerner i. Beklager

Momse  -  2012-06-25 12:28:50
Dejlige bløde boller. Vi synes de er rigtig gode. Hvis man laver dem så de vejer omkring de 80 - 90 gram, så har de en god størrelse til madpakken.

Pernille  -  2012-06-17 17:02:22
Super gode boller, som smager fantastiske. Gode til morgenbordet, men også dejlige med smør som en lille snack til frokost. Mums mums.