Rabarberkage med cornflakes

Rabarberkage med cornflakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Grød:
750 g.rensede rabarber
1 dl.vand
2 dl.sukker
1-2 tsk.Vaniljesukker
4 tsk.maizenamel
 
 Topping:
75 g.Brun farin
3 dl.cornflakes
0.5 tsk.kanel
0.25 tsk.Muskatnød, stødt
25-50 g.groft hakkede mandler
50 g.smør
 
 Tilbehør:
 flødeskum eller cremefraiche
 
Opskrift:
Grød:
Rabarberne skæres i 2-3 cm. lange stykker dampes med vand til de er møre, tilsæt sukker og vanilje og jævnes med maizena udrørt i vand. Når kompotten er er kogt jævn, tages den af varmen og hældes i et smurt tærtefad.

Topping:
Farin, cornflakes, kanel, muskat, mandler blandes i en skål eller plastikpose og drysses i et jævnt lag over rabarberkompotten. Smeltet smør dryppes over.

Kagen bages midt i ovnen ved 175-200g. i 15 min.

serveres lun med flødeskum eller cremefraice.

Tips:

Denne dessert/kage kan også laves med stikkelsbærkompot.





karakterer:
Opskriften er vist 4215 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu