Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lun kartoffelsalat med pesto og grøntsager

Lun kartoffelsalat med pesto og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : June

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.(små hurtige) kartofler
1 aubergine
1 squash / courgette
1-2 peberfrugter (farve efter eget valg)
2-4 fedhvidløg afh. af smag
2 spsk.grøn pesto
15-20 cherry tomater
100 g.god fetaost
 
Opskrift:
Skrub/skyl kartofler og skær dem i mudrette bidder. Kog dem i usaltet vand i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og damp dem tørre.

I mens reses grøntsagerne (aubergine, squash og peberfrugt) og skær dem i grove stykker. Steg på hed pande i olivenolie i ca 5 minutter. Det sidste minut svitses hvidløg med, tilsidst drysses med lidt salt og der vendes godt rundt (blandingen bliver blød når salt tilsættes). Hæld grøntsagerne over i serveringsskålen og lad dem køle lidt af.

Svits de forkogte kartofler i lidt olie på panden til de bliver lysebrune og sprøde. Hæld dem oven i grøntsagerne og lad dem køle lidt af. Kom pesto oven i de lune kartofler og vend det hele godt sammen men en stor ske (vær lidt forsigtig så det ikke "smuldrer").

Pynt med halverede cherrytomater og fetatern.

Tips:

Smager dejligt til fx grill-kød (kylling, gris, okse).


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3706 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu