Flapjack med chokolade

Flapjack med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Flapjack med chokolade, billede 4 Flapjack med chokolade, billede 1 Flapjack med chokolade, billede 2 Flapjack med chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
140 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
350 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
300 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Smør, farin, sukker og sirup smeltes sammen. Dette blandes med havregrynene.

Kommes i en bagepapirbeklædt firkantet form 20x20 cm. gerne med løs bund.

Bages ved 180 grader C. alm ovn i 15 minutter. Den må gerne tage lidt farve i kanterne, men ikke meget mere.

Står ved sturetemperatur 30 minutter inden chokoladen smeltes over vandbad og fordeles over.

Stilles i køleskabet mindst 40 minutter inden den skæres i 16 ensartede stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 932 gange,
og udskrevet 10 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 24361 (5800 kcal)
KJ pr. stk. 1522 (362 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. stk. 75 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2030 KJ (483 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 26.1 gram
Kulhydrat 58.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu