Pizzadej med tørgær

Pizzadej med tørgær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Per K.

Tilberedningstid : 30 minutter

Indsendt :      Red :
Pizzadej med tørgær, billede 4 Pizzadej med tørgær, billede 1 Pizzadej med tørgær, billede 2 Pizzadej med tørgær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 brev. Tørgær 1 tsk. vejer 4 gram
1 spsk. vejer 12 gram

1 brev indeholder 12 gram
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Mel og tørgær blandes og de øvrige ingredienser tilsættes.
Ælt dejen rigtig meget

Dejen formes til 4 "boller" sættes til hævning 30 minutter dækkes med et klæde.

Tips:

Temperatur og tid:
270 grader C alm. ovn 10-12 minutter.
eller
200 grader C alm. ovn 20-25 minutter.

Bages på nederste rille.

Kun 1 plade i ovnen af gangen.





karakterer:
Opskriften er vist 5611449 gange,
og udskrevet 61130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3230 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13769 (3278 kcal)
KJ pr. Pers. 3442 (819 kcal)
Vægt ialt 1370 gram
Vægt pr. Pers. 342 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1005 KJ (239 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 46.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu