Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget torsk

Røget torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Børge fra Hørve

Indsendt :



Ingredienser:
2 pk.røget torsk
2 hårdkogte æg
100 g.rygeost u/kommen
2.5 dl.mælk
2 tsk.dijonnaise
10 stilkepurløg
5 fedsyltede hvidløg
0.25 rød chili
1 forårsløg
80 g.sorte oliven
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Fisken fordeles på fire tallerkener. Æggene skæres i grove stykker og anrettes på midten af fisken.
Rygeost, mælk, dijonnaise, hakket purløg og knuste syltede hvidløg røres sammen og smages til med salt og peber.
Blandingen fordeles over æggene, og de sorte oliven lægges ved. Fintsnittet chili og forårsløg samt knust peber drysses over, og der serveres straks.


Tips:

Havde aldrig hørt om Dijonaise, så jeg brugte majonaise og stærk sennep og rå hvidløg istedet for marinerede...


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9390 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Søren  -  2013-02-09 14:31:49
Glimrende "dressing" når man får målene rettet til. 0,25 liter mælk er i min verden en kvart liter, og så får man noget vælling. En spiseskefuld eller to passer meget bedre....