Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Makroner

Makroner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æggehvider, stuetemperatur
50 g.sukker
2 poser(100 g) Dr. Oetker Mandelmel
200 g.flormelis
0.5 tsk.Dr. Oetker Gul konditorfarve
 
 Fyld:
100 g.smør
175 g.flormelis
2 spsk.piskefløde
1 tsk.Dr. Oetker Grøn eller Gul konditorfarve
1 tsk.Dr. Oetker Pebermyntearoma
 
Opskrift:
Tilberedning:
Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 145° C traditionel varme.

Pisk æggehviderne næsten stive. Tilsæt sukker og pisk æggehviderne helt stive.

Rør mandelmel og flormelis sammen og vend blandingen i æggehviderne, samtidig med at lidt af luften slås ud af hviderne indtil massen er ensartet.

Kom makronmassen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle og sprøjt massen ud som små, runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir.

Lad makronerne tørre mindst 20 minutter, og bag den derefter 15-20 minutter.

Lad dem hvile et par minutter inden de pilles af bagepapiret. Læg dem til afkøling på en bagerist så de passer sammen parvis i størrelse.

Fyld: Pisk smør, flormelis og fløde sammen til en luftig creme. Farv cremen med konditorfarve og tilsæt pebermyntearoma.

Kom cremen i en sprøjtepose med en rund, lille tylle. Sprøjt cremen ud på halvdelen af makronerne og læg de andre ovenpå. Makronerne opbevares i en lukket beholder i køleskabet.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5175 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu