Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Macarons – knasende sprøde HARIBO Chamallows godte

Macarons – knasende sprøde HARIBO Chamallows godte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.mandler
175 g.flormelis
3 past. æggehvider
75 g.sukker
 Pasta- og frugtfarve
 Evt.aromaer
 Evt.pynt (farvet sukker, krymmel, kakaopulver, kakao-nips mm.)
 
Opskrift:
Det skal du gøre:
Blend flormelis og mandler til fint mel. Pisk æggehviderne stive i en anden skål. Pisk sukkeret i æggehviderne lidt ad gangen til sukkeret er opløst. Vend mandelblandingen i hviderne og pisk aroma og pastafarve i.
Blandingen fyldes i en sprøjtepose. Sæt marengsmassen på en bageplade med bagepapir i 3 cm store cirkler. Lad dem stå ved stuetemperatur i 15 min.
Bag kagerne ved 160 g. i 15 min. Hvorefter de afkøles.

Fyld med Chamallows
9 stk. HARIBO Chamallows (delt på midten til 18 stk.)
Saml makronerne to og to ved at placere ½ skumfidus på den ene halvdel. Grilles i kort tid i ovnen – når de er gyldne på toppen er de tilpas bløde og den anden makron kan sættes oven på. Pres godt sammen.
Pensl den øverste del af de afkølede macarons med vand og pynt med farvet sukker, krymmel, kakao-nips osv.

Velbekomme


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7130 gange,
og udskrevet 56 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

emmielennert  -  2018-10-20 12:01:29
jeg har prøvet det men man skal ikke piske så mange gange for den bliver flad