Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Banantærte

Banantærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Mørdej:
200 g.hvedemel
1 spsk.sukker
125 g.smør
2 æggeblommer
 
 Fyld:
3 bananer
2 æg
1 dl.fløde
1 stangvanille eller 1 tsk vanillesukker
25 g.mandler
 


Opskrift:

Mørdej:
Bland melet og sukkeret. Smuldr det kolde fedtstof heri, til det har konsistens som reven ost. Tilsæt æggeblommer og saml hurtig dejen. Lad den hvile i køleskabet ½-1 time. Rul dejen ud og læg den i en tærteform. Rul kagerullen hen over tærteformens kant, så dejen afskæres pænt. Prik den med en gaffel. Forbag bunden i 10 min i en 200 grader varm ovn.

Fyld:
Pisk æggene sammen. Tilsæt fløden og kornene af en vanillestang. Bland godt. Skold og smut mandlerne og hak dem groft. Skær bananerne i skiver og læg dem i den forbagte bund. Hæld straks æggeblandingen over. Drys med mandler. Bag tærten yderligere 15-20 min ved 200 grader. Æggemassen skal være gylden og fast, så er tærten færdig. Banantærten servers lun eller kold.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (22 stemmer)

Opskriften er vist 31929 gange,
og udskrevet 719 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kageelskeren  -  2011-07-12 21:38:58
Jeg puttede 50 g. kokos i bunden og 100 g. mørk chokolade i æggemassen på toppen - det smager skønt


Tærteelskeren  -  2011-03-13 13:00:22
Kig ikke på de andres bedømmelse...... Jeg synes den lyde skide godt....... Og glæder mig til at bage den


Kagebageren  -  2011-01-06 15:34:41
Der er godt nok ikke meget smag i! Håbede karakteren på 8,6 passede til kagen frem for de mindre gode kommentarer. Desværre var dette ikke tilfældet. En anden mørdej med mere smag ville gøre underværker. Dog hjælper det lidt at spise det med en smule marmelade samt cremefraiche.


Mary-Ann  -  2008-12-15 08:12:05
En elendig kage, der smager af absolut ingenting, masser af tid brugt på, at ingen gad spise den inkl. mig selv.


Sarah  -  2008-03-09 19:25:50
Hvor er sukkeret henne i den her opskrift? Jeg har netop bagt den og jeg synes den smager som at stikke tungen ud af vinduet. Lækker konsistens, men fuldstændig smagsløs..