Portionsanrettet dessert med butterdej

Portionsanrettet dessert med butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 kuglerCarte d’Or Triple Chocolate (110 g/200 ml)
150 g.færdiglavet butterdej
1 dl.fløde
15 g.flormelis plus ekstra til pynt
50 g.chokolade
40 hindbær
 
Opskrift:
Varm ovnen til 220°C/ 200°C varmluft.

Skær butterdejen i stykker á 6 x 25 g. Rul hvert stykke tyndt ud, og skær en cirkel på 9 cm. Læg cirklerne på en bageplade, prik i dem med en gaffel.

Bages i ovnen i 10 minutter, indtil de er godt hævet. Tag dem af pladen, skær cirklerne i halve, og anbring dem på pladen med skæresiden opad. Sæt dem i ovnen igen, og bag dem i yderligere 2 minutter.

Lad dem køle af på en rist i 15 minutter.

Pisk fløden i en skål, til den er meget blød, tilsæt flormelis, og pisk igen indtil flødeblandingen næsten stiv.

Blødgør chokoladen i en skål i mikroovnen i 30 sekunder. Hæld den bløde chokolade over 4 af butterdejscirklerne.

Læg desserten i lag:
læg en butterdejscirkel på en tallerken, læg en spsk. flødeskum på.
Sæt 6 hindbær på flødeskummen, gentag, og afslut med et låg.
Læg en kugle Carte d’Or Triple Chocolate i midten af chokoladecirklen.

Serveres drysset med flormelis.


karakterer:
Opskriften er vist 5338 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu