Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Portionsanrettet dessert med butterdej

Portionsanrettet dessert med butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kuglerCarte d’Or Triple Chocolate (110 g/200 ml)
150 g.færdiglavet butterdej
1 dl.fløde
15 g.flormelis plus ekstra til pynt
50 g.chokolade
40 hindbær
 
Opskrift:
Sådan gør du
1. Varm ovnen til 220°C/ 200°C varmluft.
2. Skær butterdejen i stykker á 6 x 25 g. Rul hvert stykke tyndt ud, og skær en cirkel på 9 cm. Læg cirklerne på en bageplade, prik i dem med en gaffel.
3. Bages i ovnen i 10 minutter, indtil de er godt hævet. Tag dem af pladen, skær cirklerne i halve, og anbring dem på pladen med skæresiden opad. Sæt dem i ovnen igen, og bag dem i yderligere 2 minutter.
4. Lad dem køle af på en rist i 15 minutter.
5. Pisk fløden i en skål, til den er meget blød, tilsæt flormelis, og pisk igen indtil flødeblandingen næsten stiv.
6. Blødgør chokoladen i en skål i mikroovnen i 30 sekunder. Hæld den bløde chokolade over 4 af butterdejscirklerne.
7. Læg desserten i lag: læg en butterdejscirkel på en tallerken, læg en spsk. flødeskum på.
8. Sæt 6 hindbær på flødeskummen, gentag, og afslut med et låg.
9. Læg en kugle Carte d’Or Triple Chocolate i midten af chokoladecirklen.
10. Serveres drysset med flormelis.







karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4694 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu