Jordbær-Stracciatella ”Tiramisu”

Jordbær-Stracciatella ”Tiramisu”, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
6 kuglerCarte d’Or Stracciatella (165 g/300 ml)
200 g.Savoiardikager (ladyfingers – bruges til Tiramisu)
400 g.jordbær i skiver
200 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Knæk Savoiardikagerne i halve, og anret dem i bunden af 6 portionsglas.

Blend halvdelen af jordbærrene til en sauce med en stavblender, og hæld saucen over kagerne.

Fordel resten af jordbærrene i et lag over de fugtige kager.

Smelt chokoladen i en skål i vandbad.

Læg 1 kugle Carte d’Or Stracciatella oven på jordbærrene i hvert glas.

Hæld den smeltede chokolade over isen. Servér straks


karakterer:
Opskriften er vist 5949 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pernille  -  2014-07-11 16:41:47
Der er æg i ladyfingers! Måske også i isen.