Isroulade med pistacie og abrikos

Isroulade med pistacie og abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 kuglerblød Carte d’Or Intense Pistachio & Vanilje (200 g/400 ml)
5 æggehvider
275 g.sukker
30 g.groft hakkede pistacienødder uden skal
4 abrikoser i skiver
 
 Lidtflormelis til pynt
 
Opskrift:
Varm ovnen til 150°C/ 130°C varmluft.
Pisk æggehviderne stive med en håndpisker i en metalskål.
Tilsæt langsomt sukker i æggehvideblandingen, og pisk hele tiden, indtil marengsblandingen bliver blank.
Læg bagepapir i en springform, og hæld marengsblandingen i formen. Strø de hakkede pistacier over.
Bages i ovnen i 30-40 minutter. Marengsen skal være sprød på ydersiden og lidt blød i midten. Lad den køle af.

Vend marengsen ud på et stort stykke bagepapir. Træk bagepapiret af, og sørg for at marengsen er blevet helt kold.
Læg den afkølede marengs på et fad.
Læg den bløde Carte d’Or Intense Pistachio og Vanilje på den afkølede marengs.
Fordel abrikosskiverne oven på isen. Rul marengsen med isen og abrikoserne til en roulade ved hjælp af et stort stykke bagepapir. Strø flormelis over, og læg rouladen på et fad. Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 4639 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu