Mont Blanc Cup

Mont Blanc Cup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kuglerCarte d’Or Vanille (100 g/200 ml)
1 spsk.chokoladesauce
8 spsk.kastanjecreme
4 fuglereder (marengsbunde)
1 dl.fløde pisket til flødeskum
4 chokoladestænger
 
Opskrift:
Sprøjt en spsk. chokoladesauce ned af siderne på 4 høje serveringsglas.

Læg 2 spsk. kastanjecreme i bunden af hvert glas.

Knus en fuglerede i hvert glas, og læg en skefuld flødeskum ovenpå.

Læg 1 kugle Carte d’Or Vanille på til sidst, pynt med en chokoladestang, og servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 4254 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu