Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mont Blanc Cup

Mont Blanc Cup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kuglerCarte d’Or Vanille (100 g/200 ml)
1 spsk.chokoladesauce
8 spsk.kastanjecreme
4 fuglereder (marengsbunde)
1 dl.fløde pisket til flødeskum
4 chokoladestænger
 
Opskrift:
Sådan gør du
1. Sprøjt en spsk chokoladesauce ned af siderne på 4 høje serveringsglas.
2. Læg 2 spsk kastanjecreme i bunden af hvert glas.
3. Knus en fuglerede i hvert glas, og læg en skefuld flødeskum ovenpå.
4. Læg 1 kugle Carte d’Or Vanille på til sidst, pynt med en chokoladestang, og servér straks.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2254 gange,
og udskrevet 44 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu