Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vanilleis med figner, mandler og cognac

Vanilleis med figner, mandler og cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 kuglerCarte d’Or Vanille (200 g/400 ml)
50 g.hakkede tørrede figner
0.25 dl.cognac
25 g.ristede mandelflager
1 dl.fløde pisket til flødeskum
1 spsk.ristede mandelflager
 
Opskrift:
Sådan gør du
1. Bland de hakkede figner og cognac i en lille gryde. Lad blandingen koge op, og tag den af blusset. Lad blandingen køle af.
2. Bland fignerne og cognacen sammen med Carte d’Or Vanille.
3. Vend mandelflagerne og flødeskummet i.
4. Kom blandingen i en bageform (1 kg), og læg isen i fryseren i 8 timer.
5. Tag isen ud af bageformen, skær den i skiver, og servér.
6. Pynt med ristede mandelflager.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5202 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu