Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ambrosiatærte

Ambrosiatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
50 g.smør
3 æg
2 dl.sukker
2 ½ dl.hvedemel
 smør og rasp til formen
 
 Fyld:
1 posevanillecreme
½-1 dl.piskefløde
 
 Glasur:
½-1 dl.flormelis
1-2 frisk presset appelsinsaft
1 posehakket syltet appelsinskal
 


Opskrift:

Smelt fedtstof og lad det afkøle. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Bland mel og smeltet fedtstof i. Hæld dejen i en smurt og raspet rund form, ca 1 ½ l, og bag kagen ved 175 grader på midterste rille i ca 35 min. Vend kagen ud og lad den afkøle. Lav vanille-cremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden og bland den i vanillecremen. Rør appelsinsaften og flormelis sammen til en glat glasur. Del kagen i to bunde og bred vanillecremen på den ene. Læg den anden over og dæk kagen med glasur. Drys med hakket appelsinskal og lad tærten stå koldt 3-4 timer inden serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9065 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke Nymann  -  0000-00-00 00:00:00
Den tager utrolig længe at lave.. altså inden den kan serveres, men den er også vente tiden værd


Annfrid Hansbaek  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig tærte, som smager himmelsk!!