Mælkebudding

Mælkebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : May

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
5 dl.Mælk
2 æg (piskede)
3 Husblas, blade
1 spsk.sukker
1 tsk.Vaniljeessens
 
Opskrift:
Opblød husblassen i koldt vand.

Varm mælken op sammen med de piskede æg i en gryde. Rør konstant.
Bring blandingen til kogepunktet og skru herefter ned og lad det simre i yderligere 2 minutter.

Imens smeltes husblassen over vandbad.
Pisk den smeltede husblas i den kogende mælk.
Tilsæt vanillen og sukker og rør/pisk til sukkeret er helt opløst.

Tag gryden af varmen og køl lidt af. Herefter hældes blandingen i portionsforme og sættes i køleskabet i 4 timer.

Serveres kølig evt. med karamelsovs på toppen og måske hakkede pistacienødder drysset på toppen.


karakterer:
Opskriften er vist 3401 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu