Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































mælkebudding

mælkebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : May

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.Mælk
2 æg (piskede)
3 husblas blade
1 spsk.sukker
1 tsk.Vanilleessens
 
Opskrift:
• Opblød husblassen i koldt vand.
• Varm mælken op sammen med de piskede æg i en gryde. Rør konstant.
• Bring blandingen til kogepunktet og skru herefter ned og lad det simre i yderligere 2 minutter.
• Imens smeltes husblassen over vandbad.
• Pisk den smeltede husblas i den kogende mælk.
• Tilsæt vanillen og sukker og rør/pisk til sukkeret er helt opløst.
• Tag gryden af varmen og køl lidt af. Herefter hældes blandingen i portionsforme og sættes i køleskabet i 4 timer.


Tips:

Serveres kølig evt. med karamelsovs på toppen og måske hakkede pistacienødder drysset på toppen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3006 gange,
og udskrevet 26 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu