Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Snegle med marcipan-smag

Snegle med marcipan-smag, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Fru Thomsen

Indsendt :


Snegle med marcipan-smag, billede 4 Snegle med marcipan-smag, billede 1 Snegle med marcipan-smag, billede 2 Snegle med marcipan-smag, billede 3
Fotograf: Fru Thomsen  

Ingredienser:
 Dej:
300 g.hvedemel
200 g.plantemargarine
50 g.gær
50 g.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
1 spsk.lunken vand
 
 Fyld:
50 g.makroner
 
 Remonce af:
75 g.plantemargarine
75 g.sukker
 
 Kagecreme:
1 æg
125 g.sødmælk
1 spsk.sukker
0.5 spsk.maizena majsstivelse
0.5 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Mel og margarine smuldres med elpiskeren.
Gæren opløses med sukker og salt, heri kommes æg og vand.
Blandingen hældes i melet og margarinen, blandes med elpiskeren.( meget klistret)
Dejen samles hurtig med lidt ekstra mel ( meget lidt)
Hviler lunt i 20 min.
Pisk ingredienserne til kagecremen sammen og kog massen op under konstant omrøring.
Rul dejen ud i str. 60x25 cm (godt med mel på bordet og dejen.
Smør remoncen ud over hele overfladen.
Knus makronerne og bland dem i kagecremen, og fordel massen over remoncen.
Rul delen sammen til en roulade.
Skær sneglene ud i 3 cm stykker og sæt dem med skærefladen opad i muffinsforme på en bageplade.
Hæver i 20 til 30 min.
Bages i ca 15 min ved 210 grader C. alm. ovn.

Tips:

Der kan anvendes en hvilken som helst kagecreme til opskriften, men det er utrolig nemt at lave den fra bunden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (51 stemmer)

Opskriften er vist 16132 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu