Koldhævet pizzadej

Koldhævet pizzadej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Pizzamel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Koldhævet pizzadej, billede 4 Koldhævet pizzadej, billede 1 Koldhævet pizzadej, billede 2 Koldhævet pizzadej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.Pizzamel AMO
2 spsk.Olivenolie
1 tsk.Salt
3 dl.Vand
10 g.Gær, frisk
 
Opskrift:
Udblød gæren i det kolde vand, og ælt det sammen med resten af ingredienserne i minimum 5 min.

Stil i køleskab og lad gerne stå i minimum 3 timer, men allerhelst natten over.

Skal stå filmoverdækket, så tæt som muligt.

Tag dejen ud ca.2 timer før pizzaen skal være færdig. Slå dejen ned - men ælt den ikke. Lad den stå lunt sted overdækket i ca. 1 time.

Rul eller tryk dejen ud lad den efterhæve ca. ½ time med tomatsaucen fordelt på dejen. Gerne oven på komfuret mens ovnen varmer.





karakterer:
Opskriften er vist 2232 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu