Grønne asparges på panden

Grønne asparges på panden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Grønne asparges på panden, billede 4 Grønne asparges på panden, billede 1 Grønne asparges på panden, billede 2 Grønne asparges på panden, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.grønne asparges
25 g.smør
 
 Salt
 Peber
 Citronsaft
 Parmesan
 
Opskrift:
Skær enderne af de grønne asparges.
Steges 4-5 minutter i smørret, de skal stadig have lidt bid.

Krydr med salt, peber og citronsaft og server evt. med parmesanflager.





karakterer:
Opskriften er vist 835 gange,
og udskrevet 42 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu