Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Rabarber-Kokos Tærte

Rabarber-Kokos Tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarber-Kokos Tærte, billede 4 Rabarber-Kokos Tærte, billede 1 Rabarber-Kokos Tærte, billede 2 Rabarber-Kokos Tærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 gram Rabarber renset vægt
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dej:
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
80 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Rabarberne skæres i skiver og blandes med sukker og vanillesukker.

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i. Rør kokosmel, mel og bagepulver i.

Fordel halvdelen af dejen i en smurt tærteform. Forbag bunden 10 minutter ved 185 grader C. alm. ovn.

Kom de sukkerblandede rabarber over den forbagte dej. Læg resten af dejen ovenpå i klatter.

Bag tærten i yderligere ca. 40 minutter ved 185 grader C. alm. ovn.

Serveres med flødeskum eller creme fraiche.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (41 stemmer)

Opskriften er vist 84190 gange,
og udskrevet 3238 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

momse-mor  -  2015-05-24 15:24:32
Mums, den er lækker og nem at lave, ikke sidste gang den er bagt :-)


thit  -  2014-11-29 12:20:02
Hej. Hvor stor en tærteform er der blevet brugt til denne mængde?


Rikke  -  2011-06-14 18:48:38
Skal da lige have en MUMS med herfra i 2011... : ) Super let at lave & super lækker - love it!


Stefan  -  2010-09-12 11:54:03
Super god og nem som desert eller på kaffebord. Må gerne blande rabarber med div. bær, f.eks blåbær og jordbær.


Tanja!  -  2010-07-06 18:29:43
Rigtig lækker.. :)


Hanne  -  2009-05-15 13:52:09
Super lækker. Kan godt bages, uden at forbage bunden, bages ca. 50 min. 180* varmluft har ikke brugt staniol, tror det kommer an på ens ovn.


Heidi  -  2008-06-07 21:11:10
Rigtig rigtig lækker, et kæmpe hit ved kaffebordet :o)


Tina  -  2007-08-01 09:00:43
Efter ca 15 min af den sidste omgang i ovenen er det en god ide at dække tærten til med staniol. Ellers bliver den alt for mørk!