Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarber-Kokos Tærte

Rabarber-Kokos Tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarber-Kokos Tærte, billede 4 Rabarber-Kokos Tærte, billede 1 Rabarber-Kokos Tærte, billede 2 Rabarber-Kokos Tærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 gram Rabarber renset vægt
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dej:
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
80 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Rabarberne skæres i skiver og blandes med sukker og vanillesukker.

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i. Rør kokosmel, mel og bagepulver i.

Fordel halvdelen af dejen i en smurt tærteform. Forbag bunden 10 minutter ved 185 grader C. alm. ovn.

Kom de sukkerblandede rabarber over den forbagte dej. Læg resten af dejen ovenpå i klatter.

Bag tærten i yderligere ca. 40 minutter ved 185 grader C. alm. ovn.

Serveres med flødeskum eller creme fraiche.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (41 stemmer)

Opskriften er vist 81639 gange,
og udskrevet 3197 gange.


Energi:
KJ total 16961 (4038 kcal)
KJ pr. Pers. 2120 (504 kcal)
Vægt ialt 1201 gram
Vægt pr. Pers. 150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1411 KJ (336 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 21.2 gram
Kulhydrat 35.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

momse-mor  -  2015-05-24 15:24:32
Mums, den er lækker og nem at lave, ikke sidste gang den er bagt :-)


thit  -  2014-11-29 12:20:02
Hej. Hvor stor en tærteform er der blevet brugt til denne mængde?


Rikke  -  2011-06-14 18:48:38
Skal da lige have en MUMS med herfra i 2011... : ) Super let at lave & super lækker - love it!


Stefan  -  2010-09-12 11:54:03
Super god og nem som desert eller på kaffebord. Må gerne blande rabarber med div. bær, f.eks blåbær og jordbær.


Tanja!  -  2010-07-06 18:29:43
Rigtig lækker.. :)


Hanne  -  2009-05-15 13:52:09
Super lækker. Kan godt bages, uden at forbage bunden, bages ca. 50 min. 180* varmluft har ikke brugt staniol, tror det kommer an på ens ovn.


Heidi  -  2008-06-07 21:11:10
Rigtig rigtig lækker, et kæmpe hit ved kaffebordet :o)


Tina  -  2007-08-01 09:00:43
Efter ca 15 min af den sidste omgang i ovenen er det en god ide at dække tærten til med staniol. Ellers bliver den alt for mørk!