Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmoussé med rejer og rød caviar

Tunmoussé med rejer og rød caviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Pia

Indsendt :



Ingredienser:
1 ds.tun i olie/vand
0.66 gl.rød caviar ( gem lidt til pynt)
1 dl.creme fraiche
1 dl.mayonnaise (0.5 mayonnaise kan ombyttes med creme fraiche
1 dl.piskefløde ( skal piskes )
1 bdt.frisk dild
1 citronsaft efter smag
 lidtsalt
1 lille revet løg
3 husblas blade ( udblødes 10 min)
 
Opskrift:
hæld væden fra tunen og hak dild og bland med diverse ingredienser i UNDTAGEN piskefløden.
udblød husblads i en lille kasserolle ca ti min og løft husbladsen og hæld det overflødige vædske fra hurtigt så der stadig er lidt vand på husbladsen.
smelt husbladsen over svag varme og hæld den i en tynd stråle ned i blandingen mens der piskes på højeste trin VEND derefter den piskede fløde i blandingen og hæld den i en passende form. lad den hvile i køleskab ca 4 timer til den er fast.. sever pyntet med rejer og caviar og lidt frisk citron og frisk dild

serveres med friskbagt flütes



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 8288 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pia  -  2019-10-03 18:33:47
Jeg bruger de rejer jeg synes er passende mængde... til det antal personer jeg laver til.. 😁

  -  2017-05-05 22:38:52
Hvor mange rejer skal der bruges?

p-7000  -  2012-12-29 12:15:01
den er mega god og elsker den.

Heidi  -  2012-05-03 17:57:37
Jeg har brugt denne opskrift mange gange, og den får altid ros.