Tunmoussé med rejer og rød caviar

Tunmoussé med rejer og rød caviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Pia

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 ds.tun i olie/vand
0.66 gl.rød Caviar ( gem lidt til pynt)
1 dl.cremefraiche
1 dl.mayonnaise (0.5 mayonnaise kan ombyttes med cremefraiche
1 dl.piskefløde
1 bdt.frisk dild
1 citronsaft efter smag
 lidtsalt
1 lille revet løg
3 Husblas, blade
 
Opskrift:
hæld væden fra tunen og hak dild og bland med diverse ingredienser i UNDTAGEN piskefløden.
udblød husblads i en lille kasserolle ca ti min og løft husblassen og hæld det overflødige væske fra hurtigt så der stadig er lidt vand på husblassen.
smelt husblassen over svag varme og hæld den i en tynd stråle ned i blandingen mens der piskes på højeste trin VEND derefter den piskede fløde i blandingen og hæld den i en passende form. lad den hvile i køleskab ca 4 timer til den er fast. server pyntet med rejer og caviar og lidt frisk citron og frisk dild

serveres med friskbagt flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 9312 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pia  -  2019-10-03 18:33:47
Jeg bruger de rejer jeg synes er passende mængde... til det antal personer jeg laver til.. 😁

  -  2017-05-05 22:38:52
Hvor mange rejer skal der bruges?

p-7000  -  2012-12-29 12:15:01
den er mega god og elsker den.

Heidi  -  2012-05-03 17:57:37
Jeg har brugt denne opskrift mange gange, og den får altid ros.