Grillede kødspid

Grillede kødspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.fårefars
1 spsk.hvedemel
1 spsk.vand
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
1 finthakket løg
2 fedpresset hvidløg
 evt. 0.5 tsk. stødt spidskommen
3-5 spsk.hakket persille el. oregano
8-12  spid
 
Opskrift:
Rør kødet med de øvrige ingredienser. F orm farsen til aflange, tykke pølser. Stik dem på spid, og tryk dem fast. Det er vigtigt at vaske hænder, når man har rørt ved råt kød.

Grill kødspiddene på havegrill eller i ovnen på risten under grillen, til de er gennemstegte. Vend dem, så de bliver stegt hele vejen rundt.

Serveres med Grøn salat med grillede peberfrugter og flute eller madbrød.

Tips:

: Læg træspid i koldt vand en times tid før brug. Så tåler de bedre den stærke varme fra grillen.


karakterer:
Opskriften er vist 13070 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu