Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede kødspid

Grillede kødspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.fårefars
1 spsk.hvedemel
1 spsk.vand
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
1 finthakket løg
2 fedpresset hvidløg
 evt. 0.5 tsk. stødt spidskommen
3-5 spsk.hakket persille el. oregano
8-12  spid
 


Tilbehør:
Grøn salat med grillede peberfrugter og flute eller madbrød
Opskrift:

Rør kødet med de øvrige ingredienser. F orm farsen til aflange, tykke pølser . Stik dem på spid, og tryk dem fast. Det er vigtigt at vaske hænder, når man har rørt ved råt kød.

Grill kødspiddene på havegrill eller i ovnen på risten under grillen, til de er gennemstegte. Vend dem, så de bliver stegt hele vejen rundt.

Tips:

: Læg træspid i koldt vand en times tid før brug. Så tåler de bedre den stærke varme fra grillen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12188 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu