Grillede kødspid

Grillede kødspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.fårefars
1 spsk.hvedemel
1 spsk.vand
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
1 finthakket løg
2 fedpresset hvidløg
 evt. 0.5 tsk. stødt spidskommen
3-5 spsk.hakket persille el. oregano
8-12  spid
 
Opskrift:
Rør kødet med de øvrige ingredienser. F orm farsen til aflange, tykke pølser . Stik dem på spid, og tryk dem fast. Det er vigtigt at vaske hænder, når man har rørt ved råt kød.

Grill kødspiddene på havegrill eller i ovnen på risten under grillen, til de er gennemstegte. Vend dem, så de bliver stegt hele vejen rundt.

Serveres med Grøn salat med grillede peberfrugter og flute eller madbrød.

Tips:

: Læg træspid i koldt vand en times tid før brug. Så tåler de bedre den stærke varme fra grillen.


karakterer:
Opskriften er vist 12808 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu