VikingeBrød
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Indsendt af : Food Design Indsendt : |
|
|
Bland melet,salt,sukker,vand og olie i en skål.
Dejen formes som et aflangt fransbrød og ligges på et stykke bagepapir på en bageplade, den pensles med vand, skær riller på toppen og drysses med grahamsmel. Bages i varmluftovn ved 200 Grader i ca. 18 min. Velbekommen. Tips: Dejen skal ikke hæve. Serveres med iskoldt smør. |
|
Opskriften er vist 14566 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2020-10-11 11:41:58 Skal det være tørgær der skal bruge. Almindelig gær så bør dejen hæve Nanna - 2017-08-31 10:12:47 Fantasisk opskrift lol - 2016-05-30 17:08:03 den er meget god good det er den bedstejeg i hele mit liv jeg har smagt.:-) line - 2014-06-10 15:57:11 der står gær i Ingredienser men der står i forklaringen dejen skal ikke hvæve og der står heller ikke hvornår det skal i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne