Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































VikingeBrød

VikingeBrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Food Design

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.Hvedemel
1 dl.Groft Rugmel
1 dl.Grahamsmel
25 g.Gær
1 tsk.Salt
1 tsk.Sukker
3 dl.Vand
0.5 dl.olivenolie
1 spsk.Grahamsmel
 
 1 stk. Bagepapir
 
Opskrift:
Bland melet,salt,sukker,vand og olie i en skål.
Dejen formes som et aflangt fransbrød og ligges på et stykke bagepapir på en bageplade, den pensles med vand, skær riller på toppen og drysses med grahamsmel.

Bages i varmluftovn ved 200 Grader i ca. 18 min. Velbekommen.

Tips:

Dejen skal ikke hæve. Serveres med iskoldt smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 12406 gange,
og udskrevet 147 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Henrik  -  2020-10-11 11:41:58
Skal det være tørgær der skal bruge. Almindelig gær så bør dejen hæve

Nanna  -  2017-08-31 10:12:47
Fantasisk opskrift

lol  -  2016-05-30 17:08:03
den er meget god good det er den bedstejeg i hele mit liv jeg har smagt.:-)

line  -  2014-06-10 15:57:11
der står gær i Ingredienser men der står i forklaringen dejen skal ikke hvæve og der står heller ikke hvornår det skal i