Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Rabarbersyltetøj

Rabarbersyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Rabarbersyltetøj, billede 4 Rabarbersyltetøj, billede 1 Rabarbersyltetøj, billede 2 Rabarbersyltetøj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.rabarber
650 g.sukker
1 citron, saften heraf
1 brevrød Melatin
 


Opskrift:

Vælg rabarber, hvis stilke ikke er alt for tykke, skyl dem grundigt og skær dem i 5 - 6 cm lange stykker.

Stykkerne koges i ca. 5 minutter. Derefter tages de op med en hulske (kogevandet gemmes) og kommes over i en gryde.

Sukker og ca. ½ liter af kogevandet tilsættes sammen med citronsaften. Syltetøjet koges til lagen er jævn. Det varer ca. 30 minutter.

Kontrollér om syltetøjet har kogt længe nok ved at tage lidt op på en tallerken. Det må ikke flyde ud.

Melatin og 2 spsk. sukker blandes godt og drysses under omrøring ud over den kogende frugt. Blandingen koges yderligere et par minutter.

Syltetøjet hældes på skoldede glas, der er skyllet i Atamon. Glassene bindes til når syltetøjet er kølet af.




Beskrivelse:
Din rabarbersyltetøj vil uden tvivl blive et hit sammen med en god stak pandekager



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)

Opskriften er vist 40436 gange,
og udskrevet 767 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jan wollas .skagen  -  2014-06-12 13:06:18
Dnne opskrift er super god ;-))))


Julie  -  2013-04-20 17:34:20
hey syntes denne opskrift lyder mega nice, men hvor meget bliver der til?.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Af vand til rabarberne brugte jeg 1½ l vand, citronsaft 2 spsk, og så lidt nonoxal 2. tsk.