Frejas hapser
Hovedingrediens : - Indsendt af : Ørgaard Indsendt : Red: |
|
|
Pil, pres og rør hvidløget med flødeost.
Vend stenbiderrognen forsigtigt i og smag til med lidt kværnet peber. Skær brødet i stænger, kom smør på begge sider og rist dem i et par min. på hver side på panden. Kom stenbidercermen på de ristede brød og pynt med hakket løg og kværnet peber. |
|
Opskriften er vist 3797 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer - 2022-03-28 09:27:38 Nemt at lave, smager forrygende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne