Frejas hapser

Frejas hapser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ørgaard

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
0.5 fedhvidløg
150 g.naturel flødeost (Philadelphia)
80 g.stenbiderrogn
 Kværnet peber
4 skivertoastbrød
 Smør - stuetemperatur
0.5 rødløg
 
Opskrift:
Pil, pres og rør hvidløget med flødeost.
Vend stenbiderrognen forsigtigt i og smag til med lidt kværnet peber.
Skær brødet i stænger, kom smør på begge sider og rist dem i et par min. på hver side på panden.
Kom stenbidercermen på de ristede brød og pynt med hakket løg og kværnet peber.


karakterer:
Opskriften er vist 3797 gange,
og udskrevet 66 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2022-03-28 09:27:38
Nemt at lave, smager forrygende